Мовний табір «Сонечко»

Яскравим і теплим спогадом про початок літа залишиться час, проведений дітьми у пришкільному мовному таборі денного перебування «Сонечко», який діяв при комунальному опорному закладі «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів с.Купичів» з 05 по 20 червня. 14 днів діти не лише грали ігри, малювали, співали, але й розвивали свої мовленнєві вміння у спілкуванні англійською мовою. Тридцять учасників табірної зміни удосконалювали свої знання у трьох загонах: «Smile», «M&M’s» та «Leaders».

Кожен день роботи табору розпочинався з ранкової зарядки, лінійки, смачного сніданку, рухливих ігор, змагань тощо. Основну частину дня складала робота у загонах, яку здійснювали мовні тренери, вчителі англійської мови, Томчук Оксана Олександрівна, Заславська Ольга Петрівна, Веремчук Світлана Володимирівна. Основною темою роботи у групах була «Подорож європейськими країнами». Цікаву і пізнавальну подорож англомовними країнами діти здійснили до Австралії, Канади та США. За час табірної зміни учасники загонів познайомилися і дізналися багато нового про географічне положення країн, державні і національні символи, свята і традиційну їжу, а ще про види транспорту, за допомогою якого можна дістатись до кожної з країн. Другу частину подорожі європейськими країнами учасники груп здійснювали Україною і Волинською областю. Цікавою та пізнавальною екскурсією була поїздка до м.Луцька. Діти відвідали: дитяча бібліотеку ім. Олени Пчілки, музей військової техніки, луцький зоопарк. Мандрували центральним парком відпочинку ім. Лесі Українки, а заключною зупинкою екскурсії був відпочинок у ігровому куточку парку «Мадагаскар».

Останній день табірної зміни був присвячений підведенню підсумків роботи у таборі. Учасники загонів малювали, писали і презентували усні розповіді про свої враження від перебування у таборі.

Кiлькiсть переглядiв: 342

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.